Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@20:50:03 GMT

۷ حقیقتی که ممکن است از سه گانه «پدرخوانده» ندانید

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۸۳۳۸

۷ حقیقتی که ممکن است از سه گانه «پدرخوانده» ندانید

در اینجا با حقایقی از فیلم سینمایی برنده اسکار «پدرخوانده» آشنا می‌شوید که داستان خانواده مافیایی و البته خیالی کورلئونه را روایت می‌کرد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از بیوگرافی، فیلم سینمایی «پدرخوانده» یکی از محبوب‌ترین و تحسین شده‌ترین مجموعه فیلم‌های سینمایی در تاریخ هالیوود است، اما زمانی که این فیلم سینمایی در حال تولید بود کمتر کسی به آن به عنوان فیلمی که قطعا موفق می‌شود نگاه می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مشاجره بر سر موضوعات کم اهمیت گرفته تا جدال تهیه کنندگان با گروه‌های مافیایی در دنیای واقعی، در اینجا با حقایقی از این فیلم آشنا می‌شوید که ممکن است تا کنون چیزی در مورد آن‌ها نشنیده باشید.

قبول کارگردانی و نویسندگی برای مشکلات مالی

ماریو پوزو نویسنده زاده نیویورک است که پیش از کتاب «پدرخوانده» چندین کتاب را منتشر کرده بود. این کتاب کمتر مورد تحسین قرار گرفت و فروش کمی داشت. به همین دلیل او برای مجله‌های پالپ (مجله‌های زرد) کار می‌کرد. پوزو سپس توجهش به جرائم سازماندهی شده که در دهه ۱۹۵۰ و ۶۰ بسیار رایج شده بود جلب می‌شود و کتابی در این موضوع می‌نویسد. او در سال ۱۹۶۸ امتیاز این کتاب منتشر نشده را به پارامونت پیکچرز می‌فروشد.

کتابی که در سال ۱۹۶۹ به یکی از پرفروش‌ها تبدیل می‌شود. در همان سال هم پیشنهاد کارگردانی فیلم پدرخوانده با اقتباس از این کتاب به کاپولا داده می‌شود که او در ابتدا قبول نمی‌کند، اما جرج لوکاس او را متقاعد می‌کنند که این کار را انجام دهد تا برای کمپانی فیلمسازی تازه تاسیسش (امریکن زوتروپ) جذب سرمایه انجام دهد.

قسمت اول پدرخوانده با نسخه نهایی متفاوت بود

یکی از جدال‌های کاپولا با کمپانی پارامونت بر سر زمان روایت داستان و بودجه بود. استودیو مشتاق به حفظ سرمایه بود و از پوزو خواست که داستان فیلم را به دهه ۷۰ میلادی بیاورد، اما کاپولا مُصِر بود که داستان فیلم همچنان در دهه ۴۰ که مطابق با رمان پوزو بود، روایت شود. او همچنین پیشنهاد کمپانی برای حفظ سرمایه با فیلمبرداری در خارج از نیویورک مخالفت کرد. کاپولا بعدها اعلام کرد که نزدیک بوده چندین بار در طول فیلمبرداری اخراج شود، اما جایزه اسکاری که برای فیلم پاتن دریافت کرده او را نجات داده است. خود کاپولا چندین نفر را که فکر می‌کرد برای فیلم مناسب نیستند اخراج کرد.

جدال برای انتخاب بازیگر ویتو کورلئونه

با وجود اینکه مارلون براندو یکی از تحسین شده‌ترین بازیگران در قرن بیستم بود، در دهه ۷۰ به بازیگری که سخت می‌شود با او کار کرد مشهور شده بود. از این رو هیچکس در کمپانی پارامونت تمایل نداشت که او را برای نقش ویتو کورلئونه انتخاب کند. استودیو افرادی مثل دنی توماس، برت لنکستر، ارنست بورگناین و آنتونی کوئین را برای این نقش به کاپولا پیشنهاد داده بود، اما کاپولا روی انتخاب براندو اصرار می‌کرد.

استودیو شرط‌هایی را گذاشت و معتقد بود براندو آن‌ها را قبول نمی‌کند از جمله دستمزد پایین و قبول کردن فیلمبرداری آزمایشی. کاپولا به این بازیگر که خلق و خوی تندی داشت حقه می‌زند و به او می‌گوید می‌خواهد مخفیانه از او فیلم بگیرد تا ایده‌هایی مختلف برای یک فیلم را بررسی کند. پس از اینکه استودیو این فیلم آزمایشی را می‌بیند قبول می‌کند که براندو نقش پدرخوانده را بازی کند.

پاراموت برای انتخاب آل پاچینو هم مشتاق نبود


در زمانی که تیم بازیگری فیلم در حال تکمیل شدن بود، آل پاچینو بازیگر جوان و با تجربه بازی در تئاترهای نیویورک بود که فقط تجربه بازی در یکی دو فیلم را داشت. در مراحل اولیه فیلم، استودیو نقش مایکل کورلئونه را به وارن بیتی، رابرت ردفورد و جک نیکلسون پیشنهاد داده بود که همگی آن‌ها این پیشنهاد را رد کردند. افرادی مثل مارتین شین و رابرت دنیرو هم برای این نقش تست بازیگری دادند. دنیرو برای نقش سانی کورلئونه هم تست بازیگری داد، اما نهایتا برای نقش ویتوی جوان در «پدر خوانده ۲» انتخاب شد. جیمز کان که به نقش سانی رسید هم قرار بود برای نقش مایکل انتخاب شود، اما در پایان استودیو مجاب می‌شود که آل پاچینو را برای این نقش انتخاب کند.

کلمه مافیا هرگز در فیلم اول آورده نشد

در سال ۱۹۷۰ یک گروه مافیانی به نام خانواده کولومبو که یکی از پنج خانواده مافیایی در نیویورک بودند، از زمان انتشار خبر ساخته شدن فیلم، به آن اعتراض کردند. عوامل فیلم مدعی شدند که چندین بار مورد تهدید قرار گرفته اند. برای مثال شیشه‌های خودروی آلبرت رودی که تهیه کننده فیلم بود شکسته شدند و رابرت ایوانز از روسای کمپانی پارامونت هم مدعی شد که تماس‌هایی به وی شده که او و خانواده اش را تهدید کرده است.

در جلسه‌ای که رودی با رئیس خانواده کولومبو داشت آن‌ها توافق کردند که در صورت بازبینی فیلمنامه (که منجر به حذف کلمه مافیا شد) و دادن سود نخستین نمایش فیلم در نیویورک به سازمان حقوق مدنی ایتالیایی – آمریکایی ها، با ساخت آن موافقت کنند.

لحظات ماندگاری که در فیلمنامه نبودند


در لحظات اولیه این سه گانه شخصیت ویتو با بازی براندو گربه‌ای را در دستش دارد و در مورد تجارت صحبت می‌کند. کاپولا این گربه ولگرد را در اطراف استودیو دیده بود و پیش از آغاز فیلمبرداری آن را به براندو می‌دهد.

تلاش خانواده کاپولا در سه گانه پدرخوانده


شش نفر از اعضای خانواده کاپولا در این فیلم سینمایی در زمینه‌های مختلف نقش آفرینی کردند. خواهرش نقش خواهر کورلئونه را بازی کرد. مادر کاپولا هم به عنوان سیاه لشکر در رستورانی که مایکل کورلئونه، سولوزو و مک کلاسکی را می‌کشد بازی کرد. کارمینه کوپولا که پدر فرانسیس است بعضی از موسیقی‌های این فیلم را نواخته است. او چندین بار هم در فیلم دیده می‌شود. هر دو پسر فرانسیس کاپولا و همینطور دخترش هم در فیلم بازی کردند. البته بازی دختر او که بیشتر از همه بود، مورد انتقاد مخاطبان قرار گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پدرخوانده مارلون براندو در پدرخوانده آل پاچینو فیلم سینمایی برای نقش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۸۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیین روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با سخنرانی دکتر ناصر باقری مقدم رئیس گروه مطالعات راهبردی علم و فناوری و آینده‌نگاری و دبیر ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به صورت مجازی و از طریق اسکای روم با حضور اکثریت نمایندگان هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

 

دکتر باقری مقدم بهره‌مندی از نقطه نظرات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور را فرصت مغتنمی در مسیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور خواند.

 

وی در ابتدا به بیان سرفصل‌های نقشه جامع علمی کشور پرداخت و یکی از ایرادات وارد به نقشه جامع علمی کشور را زیاد بودن تعداد اولویت‌ها خواند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به تعریف انواع سیاست‌ها و تحلیل آنها در نقشه جامع علمی کشور پرداخت.

 

به اعتقاد وی تاکنون نیمی از نقشه جامع علمی کشور پیاده شده و در حال اجرایی‌سازی است و بخش‌های مهمی از آن هم هنوز اجرایی نشده که باید در روزآمدسازی مورد توجه قرار گیرند.

 

وی در ادامه گفت: یک سری اصول را در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مد نظر قرار دادیم. اولین اصل این است که به دنبال بازنگری هستیم و نه اینکه یک نقشه جامع علمی جدیدی را تهیه کنیم. اصل دوم این است که کماکان به بحث اولویت‌گذاری عمودی در نقشه خواهیم پرداخت اما راهبردهای افقی را هم مورد توجه قرار می‌دهیم. اتخاذ دو رویکرد توامان فنی- اقتصادی و اجتماعی- فنی اصل سوم است.

 

باقری مقدم بیان کرد: به بحث گفتمان سازی عمومی و نخبگانی و جلب مشارکت حداکثری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در روزآمدسازی نقشه توجه ویژه‌ای خواهد شد.

 

وی در ادامه به تشریح ساختار روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور پرداخت و گفت: در هنگام تفکیک نقشه به بخش‌های مختلف، چهارده بسته کاری تعریف شد تا برای هرکدام ساز و کار روزآمدسازی را بیندیشیم. هر کدام از این بسته‌ها بنا به وضعیتی که اکنون دارند ممکن است کمابیش نیاز به روزآمدسازی و تعیین کمیت داشته باشند.

 

وی گفت: هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی در تک تک این بسته‌های کاری می‌توانند به ما کمک فکری بدهند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ مهمترین فعالیت‌های مورد انتظار در کارگروه‌های تخصصی برای هر یک از این بسته‌های کاری را مورد اشاره قرار داد که قرار است با رویکرد دلفی انجام شوند و ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز در دو مورد تحلیل نظرات خبرگان حقیقی و حقوقی در حوزه مربوطه و استفاده حداکثری از ظرفیت تخصصی کشور در حوزه مربوطه و مدیریت جریان گفتمان سازی و ترویج در طول فرآیند می‌توانند کمک زیادی کنند.

 

در ابتدای جلسه نیز دکتر محمدرضا مصوری کارشناس معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه توضیحات پیرامون نشست پرداخت.

 

وی دلیل برگزاری این نشست را درخواست بسیاری از هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی برای تشکیل یک بحث تبیینی پیرامون نحوه روزآمدسازی، نگرش به قضیه روزآمدسازی نقشه و اینکه در چه کمیت و کیفیتی این قضیه می‌تواند صورت بگیرد دانست.

 

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • تهدید قهرمانی استقلال با رفتارهای بچه‌گانه آبی‌پوشان
  • داوطلبانی که بالاترین رای را کسب کنند، وارد مجلس می‌شوند
  • رفتارهای بچه‌گانه، تهدیدی برای قهرمانی استقلال!
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد
  • کارل هاینتس رومنیگه: زنده ماندن در برنابئو سخت اما ممکن است
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • بدترین اتفاق برای پرسپولیس در آستانه بازی حساس با نساجی