Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@21:45:41 GMT

ده حقیقت مخفی درباره سه‌گانه «پدرخوانده»

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۶۹۲۷

ده حقیقت مخفی درباره سه‌گانه «پدرخوانده»

در اینجا با حقایقی از فیلم سینمایی برنده اسکار «پدرخوانده» آشنا می‌شوید که داستان خانواده مافیایی و البته خیالی کورلئونه را روایت می‌کرد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از بیوگرافی، فیلم سینمایی «پدرخوانده» یکی از محبوب‌ترین و تحسین شده‌ترین مجموعه فیلم‌های سینمایی در تاریخ هالیوود است، اما زمانی که این فیلم سینمایی در حال تولید بود کمتر کسی به آن به عنوان فیلمی که قطعا موفق می‌شود نگاه می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مشاجره بر سر موضوعات کم اهمیت گرفته تا جدال تهیه کنندگان با گروه‌های مافیایی در دنیای واقعی، در اینجا با حقایقی از این فیلم آشنا می‌شوید که ممکن است تا کنون چیزی در مورد آن‌ها نشنیده باشید.

قبول کارگردانی و نویسندگی برای مشکلات مالی

ماریو پوزو نویسنده زاده نیویورک است که پیش از کتاب «پدرخوانده» چندین کتاب را منتشر کرده بود. این کتاب کمتر مورد تحسین قرار گرفت و فروش کمی داشت. به همین دلیل او برای مجله‌های پالپ (مجله‌های زرد) کار می‌کرد. پوزو سپس توجهش به جرائم سازماندهی شده که در دهه ۱۹۵۰ و ۶۰ بسیار رایج شده بود جلب می‌شود و کتابی در این موضوع می‌نویسد. او در سال ۱۹۶۸ امتیاز این کتاب منتشر نشده را به پارامونت پیکچرز می‌فروشد.

کتابی که در سال ۱۹۶۹ به یکی از پرفروش‌ها تبدیل می‌شود. در همان سال هم پیشنهاد کارگردانی فیلم پدرخوانده با اقتباس از این کتاب به کاپولا داده می‌شود که او در ابتدا قبول نمی‌کند، اما جرج لوکاس او را متقاعد می‌کنند که این کار را انجام دهد تا برای کمپانی فیلمسازی تازه تاسیسش (امریکن زوتروپ) جذب سرمایه انجام دهد.

قسمت اول پدرخوانده با نسخه نهایی متفاوت بود

یکی از جدال‌های کاپولا با کمپانی پارامونت بر سر زمان روایت داستان و بودجه بود. استودیو مشتاق به حفظ سرمایه بود و از پوزو خواست که داستان فیلم را به دهه ۷۰ میلادی بیاورد، اما کاپولا مُصِر بود که داستان فیلم همچنان در دهه ۴۰ که مطابق با رمان پوزو بود، روایت شود. او همچنین پیشنهاد کمپانی برای حفظ سرمایه با فیلمبرداری در خارج از نیویورک مخالفت کرد. کاپولا بعد‌ها اعلام کرد که نزدیک بوده چندین بار در طول فیلمبرداری اخراج شود، اما جایزه اسکاری که برای فیلم پاتن دریافت کرده او را نجات داده است. خود کاپولا چندین نفر را که فکر می‌کرد برای فیلم مناسب نیستند اخراج کرد.

جدال برای انتخاب بازیگر ویتو کورلئونه

با وجود اینکه مارلون برانندو یکی از تحسین شده‌ترین بازیگران در قرن بیستم بود، در دهه ۷۰ به بازیگری که سخت می‌شود با او کار کرد مشهور شده بود. از این رو هیچکس در کمپانی پارامونت تمایل نداشت که او را برای نقش ویتو کورلئونه انتخاب کند. استودیو افرادی مثل دنی توماس، برت لنکستر، ارنست بورگناین و آنتونی کوئین را برای این نقش به کاپولا پیشنهاد داده بود، اما کاپولا روی انتخاب براندو اصرار می‌کرد.

استودیو شرط‌هایی را گذاشت و معتقد بود براندو آن‌ها را قبول نمی‌کند از جمله دستمزد پایین و قبول کردن فیلمبرداری آزمایشی. کاپولا به این بازیگر که خلق و خوی تندی داشت حقه می‌زند و به او می‌گوید می‌خواهد مخفیانه از او فیلم بگیرد تا ایده‌هایی مختلف برای یک فیلم را بررسی کند. پس از اینکه استودیو این فیلم آزمایشی را می‌بیند قبول می‌کند که براندو نقش پدرخوانده را بازی کند.

پاراموت برای انتخاب آل پاچینو هم مشتاق نبود

در زمانی که تیم بازیگری فیلم در حال تکمیل شدن بود، آل پاچینو بازیگر جوان و با تجربه بازی در تئاتر‌های نیویورک بود که فقط تجربه بازی در یکی دو فیلم را داشت. در مراحل اولیه فیلم، استودیو نقش مایکل کورلئونه را به وارن بیتی، رابرت ردفورد و جک نیکلسون پیشنهاد داده بود که همگی آن‌ها این پیشنهاد را رد کردند. افرادی مثل مارتین شین و رابرت دنیرو هم برای این نقش تست بازیگری دادند. دنیرو برای نقش سانی کورلئونه هم تست بازیگری داد، اما نهایتا برای نقش ویتوی جوان در «پدر خوانده ۲» انتخاب شد. جیمز کان که به نقش سانی رسید هم قرار بود برای نقش مایکل انتخاب شود، اما در پایان استودیو مجاب می‌شود که آل پاچینو را برای این نقش انتخاب کند.

کلمه مافیا هرگز در فیلم اول آورده نشد

در سال ۱۹۷۰ یک گروه مافیانی به نام خانواده کولومبو که یکی از پنج خانواده مافیایی در نیویورک بودند، از زمان انتشار خبر ساخته شدن فیلم، به آن اعتراض کردند. عوامل فیلم مدعی شدند که چندین بار مورد تهدید قرار گرفته اند. برای مثال شیشه‌های خودروی آلبرت رودی که تهیه کننده فیلم بود شکسته شدند و رابرت ایوانز از روسای کمپانی پارامونت هم مدعی شد که تماس‌هایی به وی شده که او و خانواده اش را تهدید کرده است.

در جلسه‌ای که رودی با رئیس خانواده کولومبو داشت آن‌ها توافق کردند که در صورت بازبینی فیلمنامه (که منجر به حذف کلمه مافیا شد) و دادن سود نخستین نمایش فیلم در نیویورک به سازمان حقوق مدنی ایتالیایی – آمریکایی ها، با ساخت آن موافقت کنند.

لحظات ماندگاری که در فیلمنامه نبودند

در لحظات اولیه این سه گانه شخصیت ویتو با بازی براندو گربه‌ای را در دستش دارد و در مورد تجارت صحبت می‌کند. کاپولا این گربه ولگرد را در اطراف استودیو دیده بود و پیش از آغاز فیلمبرداری آن را به براندو می‌دهد.

تلاش خانواده کاپولا در سه گانه پدرخوانده

شش نفر از اعضای خانواده کاپولا در این فیلم سینمایی در زمینه‌های مختلف نقش آفرینی کردند. خواهرش نقش خواهر کورلئونه را بازی کرد. مادر کاپولا هم به عنوان سیاه لشکر در رستورانی که مایکل کورلئونه، سولوزو و مک کلاسکی را می‌کشد بازی کرد. کارمینه کوپولا که پدر فرانسیس است بعضی از موسیقی‌های این فیلم را نواخته است. او چندین بار هم در فیلم دیده می‌شود. هر دو پسر فرانسیس کاپولا و همینطور دخترش هم در فیلم بازی کردند. البته بازی دختر او که بیشتر از همه بود، مورد انتقاد مخاطبان قرار گرفت.

منبع: Biography.com

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هالیوود سینما و تئاتر فیلم های هالیوودی سه گانه پدرخوانده فیلم سینمایی برای نقش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۶۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در این پایگاه مخفی برای حزب الله لبنان پهپاد می سازد؟ | جزئیات ادعای تلگراف

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه انگلیسی تلگراف، ضمن انتشار خبر فوق نوشت: تأسیسات ساخت پهپاد در ایران از زمان تأسیس‌ در سال ۲۰۰۶ و با وجود تحریم‌های آمریکا تا سه برابر بزرگ‌تر شده‌اند. این تأسیسات در ۵ مایلی شهر قم قرار دارد و از ۵۰۰ متر به ۱۵۰۰ متر توسعه یافته ‌است.

رهبر ایران از سال ۲۰۰۴ دستور توسعه صنایع تولید هواپیماهای بدون سرنشین را صادر کرد. شرکت صنایع هوائی قدس، تولیدکننده اصلی، با وجود اینکه از دسامبر ۲۰۱۳ مورد تحریم‌های خزانه‌داری آمریکا قرار داشته، همچنان به گسترش فعالیت خویش ادامه می‌دهد.

این تأسیسات در واقع‌، یک باند کوتاه فرود هواپیماهای کوچک کشاورزی بود که افزایش پیدا کرد. این افزایش طول باند اجازه داده‌ که پهپادهای بزرگ‌تر و با برد بلندتر از آن استفاده کنند. چنین پهپادهایی در حمله ماه گذشته به اسرائیل مورد استفاده قرار گرفتند.

این تأسیسات علاوه ‌بر اینکه محل آموزش و آزمایش پهپادهای برد بلند مهاجر است که می‌توانند ۱۰۰۰ مایل را در ۲۴ ساعت طی کنند، محل آموزش ناوبران پهپادها هم هست.
گروه‌های شبه‌نظامی مختلف تحت حمایت ایران از سراسر منطقه در اینجا آموزش می‌بینند. از جمله اعضای حزب‌الله لبنان که در گروه‌های کوچک چندنفره در این مرکز آموزش می‌بینند.

حزب‌الله لبنان عملیات نظامی خود علیه اسرائیل را از زمان آغاز جنگ غزه در تاریخ ۷ اکتبر آغاز کرده‌ و تاکنون بیش از ۳۵۰۰ پرتابه به سمت اسرائیل پرتاب شده که باعث کشته‌شدن چندین نظامی و غیرنظامی شده‌ است. این وضعیت، بدترین شرایط جنگی را از زمان جنگ دوم لبنان پدید آورده ‌است. ۱۰۰ هزار اسرائیلی مجبور به کوچ از مناطق مرزی لبنان شده‌اند و هیچ دورنمایی برای بازگشت آنها در مرزهای شمالی وجود ندارد.

وزارت دفاع ایران منطقه‌ای به وسعت ۵/۹ کیلومتر مربع را برای تاسیس این مرکز در اختیار گرفته ‌است. پهپادهای ایرانی در حمله ماه گذشته ایران به اسرائیل مورد استفاده قرار گرفتند. ایران تاکید دارد که این اقدام نظامی، تنها یک اقدام آزمایشی بود و اقدام‌های بیشتری در قبال دشمن اصلی (سرائیل) در نظر دارد.

داگلاس بری، پژوهشگر ارشد نیروی هوائی در اندیشکده مؤسسه بین‌الملل برای پژوهش‌های استراتژیک می‌گوید: تامین پهپاد برای حزب‌الله لبنان و حوثی‌ها در یمن، به ایران اجازه خواهد داد تا بتواند در میدان جنگ، طراحی، عملکرد و دقت عمل موشک‌ها و پهپادهایش را آزمایش کند. صادرات این سامانه‌ها به ایران اجازه می‌دهد تا نقاط ضعف ابزارهای پدافندی مقابله با آنها را نیز ارزیابی کند. ایران از این طریق، دردسرهای بزرگی برای رقبای منطقه‌ای‌ درست کرده است.
آنچه درباره تحلیل روزنامه تلگراف گفتنی است، این است که به نظر می‌رسد روزنامه انگلیسی یک دهه دیر، از گوشه‌ای از عمق روابط ایران و دیگر اعضای جبهه مقاومت خبردار شده است.

کد خبر 850258 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه لبنان - حزب الله

دیگر خبرها

  • تهدید قهرمانی استقلال با رفتارهای بچه‌گانه آبی‌پوشان
  • رفتارهای بچه‌گانه، تهدیدی برای قهرمانی استقلال!
  • ایران در این پایگاه مخفی برای حزب الله لبنان پهپاد می سازد؟ | جزئیات ادعای تلگراف
  • یک حقیقت؛ منچستریونایتد سرمربی مناسبی ندارد
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • فیلم| یک یوتیوبر از حقیقت وحشتناک صهیونیست‌ها پرده برداشت
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد